laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kastanjepureetaartjes
  ingrediënten:
    Voor 2 personen nodig:

    2 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg
    1 sjalotje
    1 rode paprika
    1 eetlepel boter
    100 gram kastanjepuree (uit blik)
    3 eetlepels slagroom
    1 ei
    2 eetlepels geraspte oude kaas
    1 theelepel majoraan
    1 eetlepel fijngehakte peterselie
    zout,
    versgemalen peper
  bereiding:
    Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Snipper het sjalotje en de paprika. Verhit de boter en fruit de sjalot en paprika even. Roer de kastanjepuree en de slagroom los met een staafmixer of in de keukenmachine. Meng het ei, de kaas, het sjalot-paprikamengsel, de majoraan en de peterselie erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Bekleed 2 kleine taartvormpjes (doorsnede ca. 10 cm) met het balderdeeg en schep het kastanjemengsel erin. Verwarm de oven voor op 225°C (gasstand 5). Bak de kastanjetaartjes in het midden van de oven in ca. 20 minuten goudbruin en gaar.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats