laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 BBQ Beef met Charlotte in pel
  ingrediënten:
   
    4 dunne entrecĂ´tes
    1 soeplepel Nando’s honing/pindasaus
    1 soeplepel ketjap marinade
    jonge spinazie
    olijfolie
    400 g aardappelen (type Charlotte)
    fijngehakte, verse gember
    citroensap
    zout en peper
  bereiding:
    Marineer het vlees ongeveer 30 minuten in een mengeling van fijngehakte gember, ketjap marinade en wat olijfolie.
Kook de aardappelen vooraf en laat ze afkoelen . Bak de aardappelen in olijfolie tot ze goudbruin zijn en kruid met zout en peper.
Bak het vlees in een grillpan gedurende 2 minuten aan elke kant.
Verdeel de jonge spinazie over vier borden en leg het vlees en de aardappelen erbovenop.
Meng de Nando's saus met gember, citroensap en wat olijfolie en giet over de jonge spinazie. Smakelijk !
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats