laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aardappelen met peterselie
  ingrediënten:
    Nodig:

    600-800 gram geschrapte kleine aardappelen
    zout
    1 dl bouillon van 1 tablet of 1 blokje
    80 gram roomboter
    8 eetlepels fijngehakte peterselie
    2 eetlepels zeer fijngeknipte bieslook
  bereiding:
    Controleer of de aardappelen goed geschrapt zijn, was ze en kook ze gaar in weinig water met (weinig of geen) zout. Giet het water weg en laat de aardappelen even uitdampen. Maak de bouillon warm. Verdeel de boter in stukjes over de aardappelen en bestrooi ze met de peterselie en bieslook. Schenk de warme bouillon in de pan en schud de aardappelen goed. Serveer onmiddellijk en zo warm mogelijk.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats