laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Truffels
  ingrediënten:
   

  • 150 gr chocolade
  • 50 gr boter
  • 100 gr bloemsuiker
  • 1 eierdooier
  • kirsch of rumessanse
  bereiding:
    alles klaarzetten en afwegen
smelt de chocolade in heetwaterbad
zift de bloemsuiker op een bord
roer de boter zacht met een houten lepel en voeg dan de gesmolten chocolade, eierdooier en bloemsuiker toe
meng goed door elkaar en voeg enkele druppels aroma aan toe
goed mengen
laten opstijven
neem met een koffielepeltje telkens dezelfde hoeveelheden en rol tussen de handen bolletjes
rol de bolletjes door een mengsel van cacao en bloemsuiker of door hagelslag of geraspte kokosnoot
een paar uren laten opstijven op een koele plaats
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats