laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 stoofvlees
  ingrediënten:
   
  • 500 gram runderstoofvlees
  • 500 gram uien
  • flinke scheut vloeibare bakboter
  • mosterd
  • 3 à 4 sneedjes brood
  • laurierblaadjes
  • 2 flesjes bruin bier
  • peper en zout
  bereiding:
    Voorbereiding:
vlees en uien in stukjes snijden

Bereiding:
laat de bakboter mooi bruin worden en bak het vlees rondom snel bruin. Voeg de uien toe en laat deze ook even meebakken. Kruid het vlees en uien met peper, zout en een paar blaadjes laurier naar smaak (redelijk veel peper nodig!!!) Blus af met de 2 flesjes donker bruin bier. doe de deksel op de pan en zet deze op een sudderplaatje en laat +- 3 uur stoven. Als het vlees gaar is voeg je de boterhammen zonder korst in stukjes toe. Doe nu een flinke schep mosterd (naar smaak) erbij en laat het geheel inbinden, dit duurt ongev. 1,5 uur

Lekker met verse frietjes
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats