laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tomatenhapjes met gerookte zalm en zure room
  ingrediënten:
   
    4 tomaten
    4 plakjes zalm (gerookt)
    1 ui
    20 g veldsla
    4 takjes dille
    luzernescheutjes
    2 dl zure room
    peper
    zout
    4 theelepels citroensap
  bereiding:
    De tomaten in partjes verdelen en ontpitten. De ui pellen en in schijfjes snijden. De tomaatpartjes op een groot bord schikken en er de gevouwen reepjes gerookte zalm en de schijfjes ui opleggen. Versieren met blaadjes veldsla, takjes dille en luzernescheutjes. In het midden van het bord een roosje leggen dat gevormd werd met een lange, vrij dik gesneden tomaatschil. De zure room lichtjes opkloppen met citroensap, peper en zout. Op elk hapje een scheutje saus gieten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats