laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Andijvie zonnebloempitten salade
  ingrediënten:
   

  • 500 gram herfstandijvie
  • 1/2 zakje alfalfa
  • 3 el. olijfolie
  • 2 el azijn
  • zout
  • peper
  • enkele druppels Natrena vloeibaar
  • 40 gr groene olijven
  • 1 el provencaalse kruiden
  • 4 el zonnebloempitten
  bereiding:
    Rooster de zonnebloempitten in een droge wok in enkele minuten lichtbruin. Laat ze afkoelen. Snijd de andijvie in smalle reepjes en leg ze op een platte ovale schaal. Haal de alfalfa uit elkaar en verdeel dit over de andijvie. Maak een dressing van olie, azijn, zout, peper, Natrena en Provencaalse kruiden en giet dit over de salade.
Garneer de salade met groene olijven en geroosterde zonnepitjes.

Lekker bij entrecote of spareribs.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats