|  |   |  | 			
				
					| Dadel-banaan-walnotenbrood* |  
					|  | ingrediënten: |  
					|  |  |   1 th zout  20 gr wijnsteenpoeder  1 th korianderpoeder  2 th kaneelpoeder  1 th vanillesuiker  1 th citroenrasp  750 g tarwemeel  ca. 6 dl water  3 flinke el moutstroop of suikerstroop  150 g dadels, ontpit en in stukjes  75 g rozijnen  3 bananen, in stukjes  120 g in stukjes gesneden walnoten |  
					|  | bereiding: |  
					|  |  | - Meng zout, korianderpoeder, vanillepoeder en citroenrasp door het meel. - Verwarm het water een beetje en los de stroop erin op.
 - Giet het dan bij het meelmengsel en roer even goed om. Schep er dan de overige ingredi?nten doorheen.
 - Vet een grote cakevorm in met olie, bestrooi met een beetje meel en schep er de deegmassa in.
 - Garneer de bovenkant van het brood eventueel nog met wat noten of sesamzaadjes.
 - Bak in de oven op 175 graden in 1 uur gaar.
 |  
					|  |  
					|  |  
|   
 
 |  
					|  | mail dit recept naar een vriend of vriendin |  
			|  |  |  |