laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tomaten gevuld met ham en kaas
  ingrediënten:
   

  • 8 tomaten
  • 4 plakjes ham
  • 4 plakjes gruyere
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 4 augurkjes
  • 3 lepeltjes kappert]es
  • 2 hardgekookte eieren
  • wat slablaadjes
  bereiding:
    - Was de tomaten en snij er aan de bovenkant een dun kapje af. Haal het
vruchtvlees er met een dun lepeltje uit. Snij de ham, gruyere en de augurkjes in stukjes en vermeng deze goed met de mayonaise en de kappertjes. Vul de tomaten met dit mengsel en leg een plakje ei op
- Elke tomaat in de ijskast zetten en gegameerd met de slablaadjes koud opdienen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats