laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Lauwe salade van garnalen en venkel
  ingrediënten:
   
  • 32 roze garnalen
  • 2 kleine venkelknollen
  • 3 el extra vergine olijfolie
  • 2 el balsamicoazijn
  • peper en zout
  bereiding:
    - Haal de roze garnalen uit de schaal.
- Versnij de venkelknollen in julienne en snij de scheuten weg.
- Blancheer de venkelreepjzs gedurende 5 minuten in gezouten, kokend wate, maar zorg ervoor dat de venkel nog wat knapperig is.
- Bak de garnalen in wat olijfolie, voeg peper en zout toe en dan de lauwe venkel.
- Deglaceer de pan met de balsamicoazijn en laat enkele seconden inkoken.
- Giet de saus over de bereiding en versier eventueel met wat frisse groene venkelscheutjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats