laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 IJs met butterscotchsaus
  ingrediënten:
   

  • ijs naar keuze
  • 100 g suiker
  • 1/2 dl heet water
  • 50 g boter
  • 100 g bruine basterdsuiker
  • 1/2 zakje vanillesuiker
  • 2 dl slagroom
  bereiding:
    - Haal het ijs uit de diepvries en laat het in de koelkast ?schepklaar? worden
- Verwarm de suiker in een pannetje tot goudbruin en voeg dan het het water toe (Pas op voor spatten!). Roer alles tot een gladde saus en voeg dan de boter en de bruine basterdsuiker toe. Blijf roeren tot de bruine suiker is opgelost
- Voeg de vanillesuiker en de room toe en haal de pan van het vuur. Schep het ijs in coupes en giet de saus erbij. Geef de rest van de saus apart erbij. Meteen serveren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats