laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Quorn met snijbonen en perzik
  ingrediënten:
   

  • 2 pakjes Quorn Rendang stukjes (vleesvervanger)
  • 1 eetlepel olie
  • 1 blikje minima?skolfjes
  • 1 klein blik perziken
  • 4 bosuitjes
  • 400 gram snijbonen
  • 2 eetlepels ongezouten pinda's
  • peper, zout
  • ketjap
  bereiding:
    - Hak de pinda?s grof. Maak het gerecht op smaak met peper en zout en eventueel wat ketjap. Strooi op het laatst de pinda?s erover.
- Verwarm de olie in een braadpan en bak hierin de bosuitjes kort. Voeg de Quorn met de saus, de afgegoten snijbonen, 1 dl vocht van de perziken en de ma?skolfjes toe en laat het enkele minuten pruttelen.
- Snijd de perziken in schijfjes en vang het sap op. Halveer de ma?skolfjes.
- Was de bosuitjes en snijd ze in kleine ringetjes.
- Was de snijbonen, snijd de puntjes eraf en trek eventuele draden mee. Kook de snijbonen 5 minuten in een laagje water.
**Tip:**
- Lekker met rijst of mie en een komkommersalade.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats