laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Druiven trifle
  ingrediënten:
   
  • 4 plakken roombotercake
  • 4 el frambozenjam
  • 4el frambozencoulis
  • 5 cc sherry
  • 3 dl engelse room
  • 1,5 dl gesteriliseerde rom
  • 200 gr mascarpone
  • 4 brede glazen
  bereiding:
    - Spoel en droog de druiven, snij grote exemplaren doormidden.
- Meng de frambozenjam met de coulis en de sherry.
- Klop de room op en meng er de mascarpone en de engelse room door.
- Snij de plakken cake doormidden en dompel ze ??n voor ??n in het frambozenmengsel tot je er genoeg hebt om de bodem van elk glas mee te bedekken.
- Verdeel de helft van het roommengsel over de geweekte cakeplakjes en leg hierop de helft van de druiven, ga verder met de rest van de cake, roommengsel en eindig met de druiven.
- Zet de glazen in de koelkast tot gebruik.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats