laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Varkensstoofpot met banaan
  ingrediënten:
   
  • 400 g varkenslappen
  • 50 g margarine
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 1 rode paprika
  • zout, peper
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 el bloem
  • 50 g rozijnen
  • 2 dl bouillon
  • azijn
  • 2 tl majoraan
  • 2 Bananen
  bereiding:
    - De varkenslapjes in mooie reepjes snijden en in de hete boter snel goudbruin bakken. De gesnipperde ui en knoflook uit de pers en de gesnipperde rode paprika meefruiten.
- Wat zout, peper, het paprikapoeder en de bloem erover strooien. De rozijnen, de bouillon, de azijn en de majoraan erbij roeren en het gerecht 30 minuten laten stoven. De in plakjes gesneden banaan even meewarmen.
- Lekker met gekookte aardappelen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats