laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 ham-champignon-omelet
  ingrediënten:
   

    200 g champignons
    0.5 paprika's (rood)
    2 uien
    150 g ham (gekookt)
    2 cl olijfolie (extra vierge)
    4 eieren
    0.2 dl melk (vol)
    peper
    paprikapoeder
    1 eetlepel bieslook (fijngehakt)
  bereiding:
    De champignons schoonmaken en in schijfjes verdelen. De paprika wassen, de zaadlijsten verwijderen en in dunne reepjes snijden. De ui pellen en fijnsnipperen. De ham in reepjes snijden. De olie verhitten en hierin de champignons, de paprika en de ui bakken. Af en toe omroeren. De eieren loskloppen met melk en kruiden met peper en paprikapoeder. De ham erdoor roeren en over het groentemengsel gieten. Onder deksel laten stollen op een laag vuurtje. Opdienen met bruin brood.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats