laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 IJsroom van kwark en seizoenvruchten
  ingrediënten:
   

  • 300 gr magere kwark
  • 60 gr fijne suiker
  • 1 citroen natuur
  • 20 cl lichte room
  • 5 soeplepels oranjebloesemwater
  • eetbare bloemen en seizoenvruchten als versiering
  bereiding:
    - Was de citroen, verwijder de zeste en hak die heel fijn en pers daarna de citroen uit.
- Meng de kwark, de zeste, het citroensap, de suiker en het oranjebloesemwater.
- Klop de room op en voeg die voorzichtig bij het kwarkmengsel.
- Giet het geheel in de ijsmachine en laat het opstijven. Als u geen ijsmachine hebt, laat het dan opstijven in de diepvries en roer af en toe.
- Was het fruit en de bloemen.
- Dien het ijs op en versier met het seizoenfruit en de bloemen.
Rozen, viooltjes, Oost-Indische kers, vlijtig liesje, bieslook- en klaverbloemen zijn eetbare bloemen, maar verzeker er u van dat ze niet behandeld zijn.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats