laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Varkensribstuk met salie
  ingrediënten:
   

  • 50 gr boter
  • 8 sjalotten
  • 4 soeplepels olie
  • 1 bosje salie
  • 800 gr varkensribstuk
  • 12 teentjes verse look
  bereiding:
    - Verwarm de oven op 110?. Wrijf het varkensribstuk in met boter en kruid met peper en zout.
- Omwikkel het met salieblaadjes en bind alles vast met draadjes.Leg het ribstuk op een ovenplaat,voeg de ongepelde teentjes look en de ongepelde sjalotten toe en giet er wat olie over.
- Plaats alles in de voorverwarmde oven en laat het ribstuk 1u15 bakken. Overgiet het ribstuk om de 10 minuten en voeg indien nodig wat water toe.
- Dien het varkensribstuk op omringd door look en gekonfijte sjalotten,vergezeld van seizoensgroenten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats