|
Toscaanse broodjes |
| |
ingrediënten: |
| |
|
- paar eetlepels groene olijfolie (olio d'olivo extra vergine)
- 8 dikke sneden grofgesneden witbrood (ciabatta)
- teentje doormiddengesneden knoflook (aglio)
- zout (sale)
- **variaties om de broodjes te bedekken:[/color]
- met kleingesneden zoete tomaten (pomodori) en basilicum (basilico)
- fijngesneden rode ui (cipolle rosso)
- ansjovis (acciuga)
- groene pesto (pesto)
|
| |
bereiding: |
| |
|
- Rooster het brood op een barbecue of onder de grill tot het goed bruin is.
- Wrijf de sneetjes aan ??n zijde in met knoflook en sprenkel er wat olie en (zee-)zout over. Dit kan al puur worden gegegeten. Lekkerder is de sneetjes te beleggen met ??n van de hierboven vermelde variaties.
- Warm opdienen. |
| |
| |
|
| |
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |