laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Toscaanse broodjes
  ingrediënten:
   

  • paar eetlepels groene olijfolie (olio d'olivo extra vergine)
  • 8 dikke sneden grofgesneden witbrood (ciabatta)
  • teentje doormiddengesneden knoflook (aglio)
  • zout (sale)

  • **variaties om de broodjes te bedekken:[/color]
  • met kleingesneden zoete tomaten (pomodori) en basilicum (basilico)
  • fijngesneden rode ui (cipolle rosso)
  • ansjovis (acciuga)
  • groene pesto (pesto)
  bereiding:
    - Rooster het brood op een barbecue of onder de grill tot het goed bruin is.
- Wrijf de sneetjes aan ??n zijde in met knoflook en sprenkel er wat olie en (zee-)zout over. Dit kan al puur worden gegegeten. Lekkerder is de sneetjes te beleggen met ??n van de hierboven vermelde variaties.
- Warm opdienen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats