laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aubergineslaatje met aardbeien en frambozen
  ingrediënten:
   

    1 aubergine
    250 g broccoli
    1 krop andijvie
    100 g frambozen
    100 g aardbeien
    300 g varkensfilet
    50 g boter
    1 eetlepel groene peperkorrels
    3 eetlepels sojasaus

    Voor de vinaigrette
    2 eetlepels frambozenazijn
    1 eetlepel vloeibare acaciahoning
    1 eetlepel mosterd
    6 eetlepels groene olijfolie
    vers gemalen peper
    zout
  bereiding:
    Snijd de varkensfilet in dunne plakken en bak ze gaar in de boter. Kruid met peper, zout en sojasaus. Schep uit de pan en houd warm. Doe de geblancheerde broccoliroosjes en de in blokjes gesneden aubergine in de braadjus van het vlees en bak een paar minuten op hoog vuur. Kruid met peper, zout en groene peperkorrels. Voeg de schoongemaakte aardbeien en frambozen toe en laat een halve minuut doorwarmen. Verdeel de andijvieblaadjes over de borden en schik daarop plakjes vlees met broccoli, aubergine en rood fruit. Klop de ingredi?nten voor de vinaigrette op, giet ze over het slaatje en serveer.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats