laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Geroosterde maiskolven
  ingrediënten:
   

  • 4-8 verse ma?skolven
  • zout en versgemalen peper
  • 1 eetlepel olie
  • 4 eetlepels boter
  bereiding:
    - Haal de draden en bladeren van de verse ma?skolven en kook deze 15 minuten lang in zout water.
- Droog de gekookte ma?skolven goed af. Meng zout en peper door de olie en bestrijk hiermee de kolven aan alle kanten. Grill de ma?skolven 10-15 minuten aan het spit vlak boven het vuur, onder voortdurend draaien. Bestrijk de ma?skolven tijdens het grillen herhaaldelijk met de gekruide olie.
- Leg de ma?skolven op bordjes en serveer er voldoende boter bij, waarmee ze tijdens het afkluiven kunnen worden ingesmeerd.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats