laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Exotisch yoghurtijs met mangosaus
  ingrediënten:
   

  • 4 bekertjes roomyoghurt perzik/passievrucht
  • 1 blikje mangoschijfjes
  • 2 eetlepels suiker
  • 2 kiwi's
  • 2 passievruchten
  • keukenmachine
  bereiding:
    - Bekertjes roomyoghurt ca. 2 1/2 uur in de diepvries zetten.
- Intussen in een zeef de mango laten uitlekken (sap wordt niet gebruikt). Mango met de suiker in de keukenmachine pureren,of boven een kom door een zeef wrijven. Kiwi?s schillen en in kleine stukjes snijden. door mangosaus scheppen. Tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten.
- Op 4 bordjes elk yoghurtijs storten. Mangosaus eromheen schenken. Passievruchten halveren, met een lepeltje het vruchtvlees eruit scheppen en over het ijs verdelen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats