laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Flensjes met Eiwitschuim
  ingrediënten:
   
  • 12 dunne flensjes
  • 1 appel
  • 1 banaan
  • 50 gram kersen
  • 3 abrikozen
  • 1 peer
  • 125 gram suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 2 eiwitten
  • 100 gram abrikozenjam
  bereiding:
    - Vervang in het flensjesbeslag de helft van de melk door bier.
- Maak alle vruchten schoon, schil ze en snij ze in blokjes. Meng alles met de abrikozenjam. Klop de eiwitten met de suiker en de vanillesuiker au bain marie zeer stijf.
- Bak de flensjes.
- Garneer de flensjes met het vruchtenmengsel. Vouw ze dubbel en spuit op de bovenkant met de spuitzak een garnering van eiwit.
- Zet de schaal met flensjes enkele minuten in een oven van 200 graden C. zodat de eiwitten kleur krijgen, maar niet hard worden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats