laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zachte taart met bosbessen
  ingrediënten:
   
  • 125 g boter,
  • 125 g fijne suiker,
  • 3 eieren,
  • 1 vanillestok,
  • 200 g extra vloeibare bloem,
  • 10 g chemische gist,
  • 200 g verse bosbessen,
  • boter voor de vorm,
  • bloemsuiker.
  bereiding:
    - Laat de boter zacht worden. Was en droog de bessen. Beboter de gekartelde vorm.
- Zeef tweemaal de bloem en de gist.
- Vermeng de boter met de suiker met een houten lepel totdat u een homogene massa bekomt.
- Voeg er ??n voor ??n de eieren bij tot alles goed vermengd is. Voeg er dan de vanillegraantjes, de bloem en de bessen aan toe .
- Giet het mengsel in de vorm, strijk het deeg plat, en bak de taart in een voorverwarmde oven.
- Laat afkoelen, ontvorm op een serveerschotel. Bestrooi met bloemsuiker.
Dien koel op met engelse saus.



Instellen Hetelucht Boven/-onderwarmte
Temperatuur 170?C 180?C
Schuifrail: allemaal 2e van onder
baktijd: 40 minuten 45 minuten
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats