laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Courgettesalade
  ingrediënten:
   

  • 225 g macaroni
  • 4 tomaten
  • 4 courgettes, in dunne plakjes
  • 8 gevulde groene olijven, in plakjes
  • 1 dl dressing van olie en azijn
  bereiding:
    - De macaroni met wat zout in een grote pan met water in ongeveer 10 minuten beetgaar koken, onder een koude waterstraal afspoelen (zodat de macaroni niet aan elkaar kleeft) en laten uitlekken.
De courgettes 1 minuut in kokend water blancheren, dan laten uitlekken en afkoelen.
- De tomaten aan de bovenkant kruisvormig insnijden en 30 seconden in kokend water leggen (zo zijn ze makkelijker te pellen).
Met een scherp mes de velletjes van de tomaten verwijderen en de tomaat in grove stukken hakken.
- Alle ingredi?nten mengen in een grote schaal en 30 minuten in de koelkast plaatsen alvorens te serveren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats