laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kalfskotelet met pistachenoten en broccoli
  ingrediënten:
   

  • 4 kalfskoteletten
  • 1 dl kalfsfond
  • 5 dl room
  • 2 cl anijslikeur
  • 75 g pistachenoten (gepeld)
  • peper
  • zout
  • 75 g boter (bakboter)
  • 500 g broccoli
  bereiding:
    - De koteletten mooi gaar en goudbruin bakken in de boter. Kruiden met peper en zout, uit de pan nemen en warm houden.
- De braadbodem deglaceren met de kalfsfond en de room, op smaak brengen met de anijslikeur en tot op de gewenste dikte laten inkoken. Bijkruiden naar smaak.
- De pistachenoten fijnhakken en door de saus roeren.
- Ondertussen de broccoli gaarkoken in gezouten water en afgieten.
- Het vlees op warme borden schikken, overgieten met de saus. Serveren met de broccoli en met kroketten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats