laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Punch met zomerfruit
  ingrediënten:
   

  • 8 stukken zomerfruit (perzik, nectarine en abrikoos)
  • 2 dl amaretto
  • 1 fles schuimwijn Clairette de Die Tradition
  • 1 kaneelstokje
  bereiding:
    Bereiding: (10 min., enkele uren vooraf)
- Laat in een pan de amaretto gedurende 5 min. inkoken met het kaneelstokje .
- Schil intussen het fruit en snij het in kleine blokjes.
- Doe de blokjes fruit in een kom en overgiet met de amarettosiroop. Laat gedurende ten minste 1 uur op een koele plaats trekken.
- Verwijder het kaneelstokje en verdeel het fruit met de siroop over gekoelde cocktailglazen. Giet er de goed gekoelde schuimwijn bij en serveer onmiddellijk.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats