laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Lauwe carpaccio van runds met gerookte ganzenlever
  ingrediënten:
   

    200 g dunne lende
    200 g gerookte ganzenlever
    120 g hopscheuten
    2 dl blanke kalfsfond
    1 flesje witte trappist
    1 eetlepel mosterd
    1 ui
    1 bloemige aardappel
    1 dl melk
    boter
    peper en zout
    nootmuskaat
    citroensap
  bereiding:
    Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes, evenals de gerookte lever en schik deze trapsgewijs op bord. Laat de bouillon met de fijn gesneden ui, de aardappel, het bier en de mosterd inkoken tot gewenste dikte. Mix de saus, haal door een fijne zeef en voeg de melk en enkele druppels citroensap toe. Wok de gekuiste en zorgvuldig gewassen hopscheuten in boter en breng op smaak met zout, peper en wat nootmuskaat. Maak de carpaccio iets lauw onder de grill en leg er de hopscheuten op met wat schuimige saus.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats