laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Lamskoteletjes met lentegroenteschotel
  ingrediënten:
   

  • 1 Lentegroenteschotel (750 g) van Iglo
  • 10 lamskoteletjes
  • peper en zout
  • 1 teentje look
  • nootmuskaat
  • 1 vleesbouillonblokje
  • 1 dl cognac
  • 5 dl room
  bereiding:
    - Kruid en bak de lamskoteletjes en hou ze warm in aluminiumfolie.
- Behoud het vet van de lamskoteletjes in de pan en laat de cognac en de room inkoken in het vet.
- Voeg het bouillonblokje toe.
- Verwarm de groenteschotel zoals vermeld op de verpakking.
- Dresseer de saus over de groenten en schik de koteletjes op de groenten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats