laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Roscoff Salade
  ingrediënten:
   

  • 5 soeplepels Calve Mayonaise van Dijon
  • 1 bloemkool
  • 16 grote gepelde garnalen
  • 1 wortel
  • een tiental kerstomaten
  • fijngesnipperde bieslook
  bereiding:
    - Snijd de bloemkool in roosjes en de wortel in ronde plakjes en laat de groenten 5 minuten blancheren in gezouten water. Fris de groenten nadien op in koud water.
- Schik de groenten, garnalen, tomaten en bieslook in een schaal, versier met mayonaise.
- Serveer fris, met stokbrood.
**Tip:**
- Eventueel kan je er nog 2 of 3 gekookte, afgekoelde aardappelen en een hardgekookt ei aan toevoegen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats