laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Schuimomelet met kaneelappeltjes
  ingrediënten:
   

  • 6 eieren
  • 3 stevige appels
  • 2 thl kaneel
  • 5 el suiker
  • 6 el slagroom
  • 1 zakje vanillesuiker
  • boter
  bereiding:
    - Kook de in partjes gesneden appels in 1/2dl water met kaneel
en 3 el suiker op een laag vuur. Laat ze in het kookvocht afkoelen.
- Klop de eierdooiers met slagroom, vanillesuiker en 2 el suiker
dik en luchtig. Spatel de stijfgeklopte eiwitten door het dooiermengsel.
- Verwarm boter in een kleine koekepan en bak van het mengsel
4 luchtige omeletten met het deksel op de pan.
- Bak todat de onderzijde lichtbruin gekleurd is en de bovenkant droog.
- Vouw de omeletten dubbel, bestuif ze met poedersuiker en
serveer ze met de appeltjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats