 |
|
 |
|
Gevulde kogels |
| |
ingrediënten: |
| |
|
- 70 gr. suiker
- 250 gr. rijstemeel
- 50 gr. pinda, ongezouten
- 1 el. sesamzaad
- 2 el. kokos, gemalen
|
| |
bereiding: |
| |
|
- Lekker met Chinese thee.
- Kneed van het rijstemeel, tweederde van de suiker en water een stevig, elastisch deeg. Verdeel het deeg in stukken zodat er per persoon 5 stukjes deeg zijn. Maak hier balletjes van en druk deze plat. Vul de balletjes met een mengsel van de gehakte pinda's, de resterende suiker, de sesamzaadjes en de kokos.
- Vouw de balletjes weer dicht en laat dit 15 minuten stomen.
- Rol de gare gevulde balletjes door geraspte kokos en direct serveren. |
| |
| |
|
| |
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |
|
|