laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kruidenbouillon met eireepjes
  ingrediënten:
   

  • 1 l. bouillon
  • 3 bosuitjes
  • 100 g. waterkers
  • 100 g. rucola
  • 1 Spaanse peper
  • 2 eieren
  • 1 eetlepel mosterd
  • zout, vergemalen peper
  • 1 eetlepel boter
  bereiding:
    - Breng de bouillon aan de kook.
- Was de bosuitjes en snij ze in schuine ringen.
- Was de waterkers en de rucola en verwijder de harde stelen.
- Hak de waterkers en rucola fijn.
- Was de Spaanse peper en verwijder de zaadjes. Snijd de peper in ringetjes.
- Voeg de waterkers, rucola en de Spaanse peper toe aan de bouillon.
- Laat de bouillon niet koken en breng op smaak met peper en zout.
- Klop het ei samen met de mosterd goed los en breng op smaak met peper en zout.
- Verhit de boter in een koekenpan en bak van het eimengsel een dunne omelet.
- Laat deze afkoelen en rol hem op.
- Snijd de opgerolde omelet in dunne repen.
- Voeg de omeletreepjes en de bosui vlak voor het serveren van de soep toe.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats