laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gevulde Bresse Duif
  ingrediënten:
   

  • 1 Bresse Duif
  • 40 gr Farce van gevogelte
  • Geconfijte sinaasschilletjes
  • 20 gr ganzeleverblokjes
  • Cognac
  • Rode port
  • 1/2 dl slagroom

  • **Voor de saus:
  • 1 dl kookroom
  • 1 dl gevogelte glace
  • 1/2 dl honing
  bereiding:
    - Maak de farce aan met de slagroom en breng het op smaak.
Meng de blokjes ganzelever, cognac en de rode port erdoor en laat dit even rusten.
- Neem de ontbeende duif, vul hem met de farce en maak hem dicht.
De duif braden in boter en in de oven garen.
**Voor de saus:**
- kook voor de saus de gevogelte fond met de kookroom en voeg de honing toe.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats