laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tagliatelle met champignon-roomsaus
  ingrediënten:
   

  • 250 gr tagliatelle
  • 175 g Quorn stukjes naturel
  • 1 bakje champignons
  • 1/2 kruidenbouillontablet
  • 1/2 tl Italiaanse keukenkruiden
  • scheutje witte wijn
  • 1 pakje room culinair
  • grof geraspte Parmezaanse kaas
  bereiding:
    - Snij de champignons in plakjes en laat ze ongeveer 5 minuten bakken. Voeg na ongeveer 2 minuten de Quornstukjes en de keukenkruiden toe en laat die meebakken. Voeg de Room Culinair, de witte wijn en het halve kruidenboullion toe, en laat het even pruttelen tot de saus iets dikker wordt. Vergeet het niet af en toe om te roeren. Breng het met peper en zout op smaak.
- Serveren met hekookte Tagliatelle. Strooi de Parmezaanse kaas erover. Lekker met Tomatensalade!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats