laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gevulde tomaat met zalm
  ingrediënten:
   

  • 1 blik roze zalm à 213 g
  • 4 vleestomaten
  • 1 sjalot, gesnipperd
  • 1 middelgrote zoetzure augurk, fijngehakt
  • 1/2 el tomatenketchup
  • 2 el mayohalf
  • peper, zout
  • 4 toefjes peterselie
  bereiding:
    - Laat ze zalm uitlekken en verwijder de velletjes en de graatjes.
Was en snijd een kapje van elke tomaat en hol ze uit. Laat ze op keukenpapier uitlekken.
- Verdeel het visvlees in stukjes en schep er de sjalot, de augurk, de ketchup, de mayohalf en peper en zout naar smaak door.
- Vul de tomaten met het mengsel en zet de kapjes er schuin op. Steek er een toefje peterselie tussen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats