laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Champignonsoep met noedels
  ingrediënten:
   

  • 225 gram champignons
  • 115 gram noedels
  • 125 gram gekookte doperwten
  • 15 gram boter
  • 175 gram uien
  • 1 teen knoflook
  • 1? liter water
  • 2 theelepel gistextract
  • peper
  • zout
  bereiding:
    - Snijd de uien en de champignons in plakken en doe ze in de soeppan met de boter, peper en zout, het geraspte teentje knoflook en een half kopje van het water.
- Doe er het deksel op en laat het 15 minuten zachtjes koken, af en toe even omschudden. Doe er de rest van het water bij, breng het aan de kook, doe er de noedels bij en laat het een ? uur zachtjes koken.
- Voeg de gekookte erwten toe, roer er het gistextract door en laat het nog 10 minuten koken.
- Heet opdienen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats