laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Andijvie met Bacon
  ingrediënten:
   



  • 750 gram andijvie
  • 750 gram aardappelen
  • 400 gram bacon in reepjes
  • 4 gesnipperde teentjes knoflook(of naar smaak)
  • 2 el bloem
  • 6 el olie
  • zout
  bereiding:
    Maak de aardappelen en andijvie schoon,
en snij de aardappelen in gelijke stukken,
Ook de andijvie snijden.

Kook de andijvie met water met
zout in 10 min gaar en giet het af.
Kook de aardappelen in ca 15 min gaar.
Bak de bacon met de knoflook bruin en voeg olie en bloem toe.
Als het een mooie bruine kleur heeft gekregen dan voeg je
de andijvie en aardappelen toe.

Laat het geheel even samen bakken, voeg eventueel wat
water toe tot het een smeuig geheel word.

Laat het samen even pruttelen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats