laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zeebrasem met kaviaar
  ingrediënten:
   

  • 200 gr zeebrasemfilet per persoon
  • 2 soeplepels kaviaar
  • het sap van 1 citroen
  • gladbladige peterselie
  • 150 ml olijfolie
  • roze peperkorrels
  • peper, zout
  bereiding:
    - Wees gerust. De kaviaar is niets meer dan het potje lompviseitjes dat je vindt in de visafdeling van het grootwarenhuis.
- Dit recept zal indruk maken bij een feestmaaltijd.
- Leg de zeebrasemfilets in een ovenschotel, voeg zout en peper toe.
- Bereid de marinade door alle ingredienten te vermengen. Voeg hier geen peper en zout toe.
- Overgiet de vis met deze mengeling, overdek met aluminiumfolie en laat op 175°C bakken in een voorverwarmde oven. Baktijd: +/- 25 min als het recept voor 6 pers. is.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats