laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Lenteravioli
  ingrediënten:
   

  • 2 pakjes van 250 g ravioli of tortelloni
  • 10 kerstomaten
  • 2 rode uien
  • 200 g spekjes (natuur)
  • verse basilicum
  • peper, zout, olijfolie
  • Parmezaanse kaas
  bereiding:
    - Neem voor dit recept de ravioli die je het lekkerst vindt. Te vinden in de afdeling verse pasta?s van het grootwarenhuis.
- Hak de uien fijn en laat ze glazig bakken samen met de spekjes. Laat ondertussen de pasta koken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Als de pasta klaar is, voeg er dan de uien, de spekjes en de tomaten en basilicum bij.
- Overgiet met olijfolie, kruid met peper en bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats