laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Groente-kaastaart
  ingrediënten:
   
  • 5 bl bladerdeeg (diepvries);
  • 300 gr broccoli;
  • 200 gr kaas (geraspt);
  • 1 el bloem;
  • 4 st eieren;
  • 3 el melk;
  • 1 tl kerriepoeder; naar smaak peper;
  • 4 el kruidenpaneermeel;
  • 150 gr soepgroenten;
  • 2 el pijnboompitten;
  bereiding:
    - Laat bladerdeeg ontdooien.
- Maak de broccoli schoon en verdeel hem in roosjes. Vet een lage glazen taartvorm in. Verwarm de combi-magnetron voor op 225.
- Leg de plakjes deeg op een met bloem bestoven aanrecht op elkaar en rol ze uit tot een ronde lap (30 cm). Bedek de vorm en en snijd de overhangende randjes eraf. Klop de eieren met de melk, kerriepoeder en wat peper door elkaar. Schep de kaas erdoor. Verdeel het kruidenpaneermeel over de bodem met daarop de broccoli en de soepgroenten.
- Schenk het kaasmengsel erover. Bestrooi met pijnboompitten. Schakel de magnetron op 300 watt en bak de taart in 20 min gaar.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats