laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aperitieftoastjes met tomaten,tapenade en mozzarel
  ingrediënten:
   

    1 stokbrood of 1 pak brunchetta
    4 tomaten
    125 gr mozzarella
    12 blaadjes basilicum
    4 eetlepels olijfolie
    4 eetlepels tapenade
    4 eetlepels pesto
    2 teentjes knoflook
    gehakte tijm, basilicum of rozemarijn
  bereiding:
    Snijdt het brood in ronde stukken van 1 cm dikte of maak de bruchetta?s klaar en toast ze aan beide kanten in de oven. Hak de look fijn en snij de tomaten in schijfjes. Besmeer een deel van de toasts met tapenade, de andere met pesto en bestrooi met de look. Beleg daarna met een schijfje tomaat en leg daarop een stukje mozzarella. Bestrooi met tijm, basilicum of rozemarijn naar keuze Leg de toasts 1 of 2 minuten in een oven van 170°C zodat de mozzarella wat smelt Besprenkel de toasts met olijfolie.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats