laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aardappelgratin met Ardeense ham
  ingrediënten:
   

    750 gr bloemige aardappelen
    250 gr fijne sneetjes Ardeense ham
    25 gr boter
    20 cl room
    20 cl volle melk
    250 gr geraspte kaas
  bereiding:
    Schil de aardappelen en snijd ze in dunne schijfjes. Beboter een ovenschotel, leg er afwisselend een laagje aardappelen en een laagje ham in en kruid daarbij elke laag lichtjes met peper en zout. Werk af met een laagje aardappelen. Giet hierover de room en de melk, dek af met geraspte kaas en leg hier en daar een klontje boter. Laat 45 minuten bakken in een oven van 175°C
Geef er een groens salade bij
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats