|  |   |  | 			
				
					| Frisse salade van gebakken rog, pijnboompitjes, ko |  
					|  | ingrediënten: |  
					|  |  | 600 g rogfilets300 g gemengde salade of jonge scheuten2 eetlepels pijnboompitjes2 eetlepels kleine korstjes (croutons)1 eetlepel gehakte peterseliepeper en zout[color=blue:4a41de1626]**Voor de curryvinaigrette:[/color:4a41de1626]2 dl olijfolie1 eetlepel azijn1 koffielepel mosterd 1 teentje geplette look1 mespunt curry (hot madras)
 |  
					|  | bereiding: |  
					|  |  | - Meng de salade, de pijnboompitjes, de korstjes en de geplette look. - Maak de curryvinaigrette door de mosterd met de azijn te vermengen en deze stelselmatig bij de olijfolie te voegen. Kruid met peper, zout en een mespuntje curry.
 - Meng de curryvinaigrette onder de salade.
 - Was de rogfilets zorgvuldig, dep ze droog, haal ze door de bloem en bak ze knapperig in boter met olijfolie (2 minuten per kant).
 - Schik de salade op het bord, leg de rogfilets erop en versier met gehakte peterselie.
 |  
					|  |  
					|  |  
|   
 
 |  
					|  | mail dit recept naar een vriend of vriendin |  
			|  |  |  |