laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kaastaartjes van Herve
  ingrediënten:
   
  • 1 knolselderij
  • 8 zanddeegtaartjes
  • 1 Hervekaasje (van 120 gram)
  • 1 dl room
  • 40 g boter (bakboter)
  • peper
  bereiding:
    De knolselderij schoonmaken, in stukjes snijden en lichtjes stoven in boter. Met de mixer pureren tot een romig geheel en kruiden met peper (zeker geen zout gebruiken). De Hervekaas met een vork pletten en samen met de selderij en een scheutje room bewerken tot een gladde massa. Hiermee de taartvormpjes vullen en deze gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden laten bakken tot een mooi korstje gevormd is.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats