laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Keftedakia (Griekse gehaktballetjes)
  ingrediënten:
    Voor 25 stuks:
  • 500 g. gehakt
  • 3 sneetjes (oud) brood
  • 1 fijngehakte ui
  • 1 teentje knoflook
  • olijfolie
  • peterselie
  • oregano
  • komijn
  • munt
  • 1 theelepel citroensap
  • zout & peper
  bereiding:
    - Doe het gehakt in een schaal. Voeg toe: het verkruimelde brood, 1 el olijfolie, ui, geperste knoflook, peterselie, komijn, oregano, munt, citroensap en zout en peper. Meng dit door elkaar.
- Draai ongeveer 25 kleine gehaktballetjes. Laat ze een uur in de koelkast staan. Bak ze in olijfolie.
- Voor een authentieke Griekse smaak: meng 1 el Ouzo door het vlees.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats