laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kerriesoep
  ingrediënten:
   
  • 1 ui
  • 1 appel
  • 25 gr.boter
  • 1 eetlepel bloem
  • ? eetlepel kerriepoeder
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  • 75 gr.kipfilet
  • 2 kippenbouillonblokjes
  • 1 liter water
  • 1 dl.room
  • 2 eetlepels gekookte rijst
  bereiding:
    - Kipfilet in kleine blokjes snijden . De ui fijn snipperen en de appel schillen en in blokjes snijden.
- Ui en kipblokjes in de boter aanfruiten zonder ze te laten kleuren.
- Appel toevoegen en bestrooien met de bloem en de kerriepoeder.
- Tomatenpuree toevoegen en onder voortdurend roeren alles goed verhitten.
- Water en bouillonblokken toevoegen.
- De soep ongeveer 15 minuten zachtjes laten koken. Af en toe goed roeren.
- Voeg de rijst en de room toe en breng op smaak met zout en peper.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats