laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zalmkroketten
  ingrediënten:
   
  • 700 gr aardappelen
  • 350 gr verse zalm
  • 220 gr gerookte zalm in blokjes
  • 150 ml melk (halfvol)
  • 25 gr boter
  • 2 el bloem
  • nootmuskaat
  • peper (zout)
  bereiding:
    - Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze gaar.
- Snijd de zalm en de gerookte zalm in blokjes, laat deze gedurende 5 minuten koken met de melk en laat ze uitlekken.
- Maak puree van de gekookte aardappelen en voeg er de boter, peper, nootmuskaat en eventueel zout aan toe.
- Voeg de vis toe en maak 12 kleine kroketten, bestrooi de viskroketten met bloem en laat ze 2 à 3 minuten aan elke zijde frituren.
- Dien zeer warm op, op een bedje van sla of schijfjes tomaat, geef er ook een dressingsausje bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats