laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vijgen en hazelnoottaartjes
  ingrediënten:
   
  • 1 onbespoten citroen
  • 4 soeplepels vloeibare honing
  • 50 g hazelnotenpoeder
  • 400 g bladerdeeg
  • 20 cl vloeibare room
  • 2 extra verse eieren
  • 4 gedroogde vijgen
  bereiding:
    Bereiding:
- Verwarm de oven voor op stand 7 (210°C). Bedek 4 beboterde taartvormpjes met bladerdeeg en vervolgens met boterhampapier en peulvruchten. Bak 10 minuten in de hete oven. Verwijder het boterhampapier en de peulvruchten. Laat lauw worden.
- Klop de room, het hazelnotenpoeder, de geraspte citroenschil, de eieren en de honing. Voeg er de vijgblokjes aan toe en laat 15 minuten rusten op kamertemperatuur.
- Giet de bereiding in de voorgebakken taartbodempjes en bak 20 minuten in de hete oven.Dien lauw of koud op.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats