laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Antilliaans ijs
  ingrediënten:
   
  • 1 verse ananas
  • 2 eieren
  • 20 g gehakte kokosnoot
  • 125 g poedersuiker
  • 40 cl verse room
  bereiding:
    - Haal het vruchtvlees uit de ananas en pureer het. Scheid het eiwit van de eierdooiers en klop het tot schuim.
- Los de gehakte kokosnoot op in warm water.
- Voeg de suiker voorzichtig aan het eiwit toe.
- Meng het geheel in een kom: de ananaspuree, de kokosnoot in het water, het geklopte eiwit.
- Zet het mengsel in de diepvriezer. Haal het ijs een half uur voor u het opdient, uit de diepvriezer.
- Schep bolletjes en serveer in aparte schaaltjes met zandkoekjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats