laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spaghetti met courgette-kaassaus
  ingrediënten:
   
  • 300 g spaghetti
  • 2 el olijfolie
  • 400 g courgette, in blokjes
  • 3 tenen knoflook, fijngehakt
  • 1 pakje Kaassaus of zelfgemaakte kaassaus
  • 2 el basilicum, fijngehakt
  • 3 el pijnboompitten, geroosterd
  bereiding:
    - Kook de spaghetti in ruim kokend water met wat zout in ca. 10 minuten beetgaar.
- Verhit de olie in een wok en roerbak de courgette met de knoflook in ca. 4 minuten beetgaar.
- Bereid de Kaas Saus volgens de aanwijzingenop het pakje of maak zelf kaassaus, en schep de saus met het basilicum door de courgette.
- Giet de spaghetti af. Verdeel de spaghetti over 4 borden, schep de saus erover en vervolgens de pijnboompitten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats